Wedstrijdverslagen

16 december 2018: Hulsterloo 1 speelt gelijk tegen IJzendijke 1

De thuisploeg paste zich volgens Stefano de Vos in een slechte wedstrijd teveel aan de tegenstander aan. Toch was het Hulsterloo dat tot drie keer toe de leiding nam in de wedstrijd, maar ,,IJzendijke kwam elke keer binnen een minuut op gelijke hoogte”. Voor rust opende Jan Bosman de score (1-0), waarna Job Wiersum de 1-1 op het bord bracht. Dit herhaalde zich in de tweede helft toen Jan Bosman 2-1 aantekende en Tim Poppe vanaf de stip de 2-2 op het bord bracht. Na de 3-2 van Jordy Vercauteren bezorgde Lodewijk van Keeken de bezoekers een punt: 3-3. (PZCSport)

Hulsterloo 1 – IJzendijke 1  3-3  Verslag door de ogen van EDEK (Etiënne de Kindt):

Een wedstrijd waar maar een ding telt,de punten pakken, want beide ploegen komen in aanmerking voor degradatie naar de vijfde klasse. Hulsterloo heeft wel verzachtende omstandigheden omdat ze zowat iedere wedstrijd een vier of vijftal basis spelers moeten missen ook in deze wedstrijd. Maar dit is geen verontschuldiging, want Hulsterloo komt in deze wedstrijd tot drie keer toe op voorsprong. Echter wordt de voorsprong tot drie keer toe binnen twee min te niet gedaan, mag wel zeggen, weg gegeven.De spitsen bij Hulsterloo waren niet productief, want het waren de middenvelders, Jan Bosman twee keer en Jordy Vercauteren met een zeer mooi doelpunt die voor de productie zorgden.
De wedstrijdbal was geschonken door bakkerij  Rudy Vermeiren uit  Beveren ex-trainer van Hulsterloo en waar namens spelers en bestuur van Hulsterloo hartelijk dank

Hulsterloo 1 – WVV’67  0-2  Verslag door de ogen van EDEK (Etiënne de Kindt):

Zelden hebben wij een voetbalclub van de overkant een overwinning zien vieren dan de ploeg uit Woensdrecht In de derde helft in de kantine gingen ze uit hun dak alsof ze kampioen waren geworden. In de eerste helft was dat nog niet zo want de ploegen bleven gelijk ook al waren de aanvallen van de bezoekers gevaarlijker en had de verdediging van Hulsterloo het kwader te verduren dan die van de bezoekers

Ook in de tweede helft ging er maar weinig gevaar uit van de aanvallen van Hulsterloo. Ook al werden ze door Jan Bosman, weer de beste man op het veld, veel kansen aangeboden. Uiteindelijk zorgde hij nog voor het meeste gevaar door nog eens op de doelpaal te schieten, maar aan de overkant was het wel raak en zefs twee keer. En dan het feestje van de bezoekers want het was voor de eerste keer dat ze bij Hulsterloo wisten te winnen.

De wedstrijdbal was geschonken door de firma Schuddings uit Nieuw-Namen en waarvoor namens bestuur en spelers hartelijk dank.

2 December 2018: Hulsterloo verliest van WVV’67 met 0-2

Volgens Stefano de Vos van Hulsterloo had zijn ploeg best goed gespeeld, maar stopte dit bij het zestienmetergebied van de tegenstander. ,,WVV’67, dat voor een punt leek te zijn gekomen, heeft drie doelpogingen gedaan en daaruit twee keer gescoord.” Het duel leverde slechts één gele kaart op: voor de doelman van de bezoekers wegens tijdrekken. ,,Snel vergeten deze wedstrijd. Kruis erover en op naar de volgende wedstrijden‘’, zo sloot Stefano de Vos dit duel voor zichzelf af.

25 November 2018: Hulsterloo verliest zijn wedstrijd uit bij METO met 2-1.

Na Hontenisse en Breskens stond voor de derde opeenvolgende wedstrijd een ploeg uit de top 3 op het programma. Waar vorige week gestunt werd tegen Breskens kon dit geen vervolg worden gegeven.
De eerste helft was voor METO waar Hulsterloo vooral bezig was met verdedigen. Door een jammerlijk eigen doelpunt kwam METO toch op een 1-0 voorsprong en zo werd ook de rust ingegaan.

Hulsterloo kwam echter goed uit de kleedkamer en kwam op dat moment verdiend gelijk door Sietse Goosen. Echter 10 minuten later schoot de buitenspeler van METO de bal knap in de kruising en kon Hulsterloo opnieuw beginnen. Verder dan een bal welke van de doellijn werd gekopt kwam het helaas niet en werd zo de eindstand van 2-1 bereikt.
Hulsterloo gaf goed tegenstand aan METO waarbij het misschien zelfs wel een puntje had verdiend. Er kan met een goed gevoel terug gekeken worden naar de wedstrijd tegen de nieuwe koploper waar zeker hoop uit gehaald kan worden voor de rest van het seizoen.